Werken bij

Vacatures
Werken bij betekent
Stages
Traineeships

Zero Waste, dat is ons doel bij PreZero. Want afval dat niet wordt gerecycled, is een verspilling van grondstof. Daarom streven we naar een gesloten kringloop waarin we geen grondstoffen verspillen. Zo sparen we het milieu. En dat willen we iedere dag beter doen. We zijn aanjagers van innovatie en zetten grote stappen op weg naar een circulaire economie.

Werk jij mee aan een duurzaam morgen?

We hebben jou nodig om onze ambitie waar te maken. Onze collega’s zijn de sleutel tot succes. We zoeken daadkrachtige pioniers en creatieve denkers. Mensen die het onmogelijke mogelijk maken en verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam morgen. Met 55 locaties in Nederland (en zelfs 280 wereldwijd) hebben we ongetwijfeld een baan die bij je past. We hebben verschillende expertises nodig: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders. Kijk eens verder op deze site. En misschien maak je binnenkort deel uit van ons enthousiaste en gedreven team.

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures.

Werken bij PreZero betekent

Werken bij PreZero betekent het beschermen en herstellen van de waardevolle grondstoffen van de aarde: water, bodem en lucht. Maar betekent ook werken bij een werkgever die je volop kansen en mogelijkheden biedt om te groeien en te ontwikkelen. Bij PreZero werk je aan een duurzame toekomst voor jezelf én de aarde.


Zo magazine

Krijg een beeld hoe het is om bij PreZero te werken via ons personeelsblad: Zo magazine.

Zo magazine

Chauffeurs

Voor chauffeurs hebben wij regelmatig vacatures.

Technische functies

Wij zoeken regelmatig collega's voor technische functies.

Werken bij - technische functies

Traineeships

Het management traineeship is een ontwikkelprogramma, gericht op jouw toekomstige functie binnen PreZero.

Stages bij PreZero

PreZero Nederland is een erkend leerbedrijf. Ook hebben we diverse mogelijkheden voor HBO- en WO stagiairs, zowel meeloopstages als afstudeerstages.

Meer weten?

Heb je interesse in een vacature, stage of afstudeeropdracht bij ons? Neem voor meer informatie contact op met Judith van der Hoek, Corporate Recruiter. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088 102 36 00. Of vul het onderstaande formulier in.