Koplopers

Bij PreZero geloven we dat we door samen te werken afval nog veel waardevoller voor de wereld wordt. Daarom werken we ook met zoveel mogelijk mensen en organisaties aan betere afvalscheiding. We nodigen iedereen uit om mee te doen.Samen met onze klanten werken we dagelijks aan een duurzaam morgen. 

Koploper accon

Als je 40 kantoren over het hele land hebt, met meer dan 1.000 medewerkers, dan neem je ook regelmatig nieuwe mensen aan. Maar inwerken vanuit huis is niet ideaal. Je wilt graag naast een nieuwe collega zitten om zo via het scherm van alles uit te kunnen leggen. accon avm koos daarom voor de duurzame oplossing van KarTent en PreZero.

Koploper Decos

IT-bedrijf Decos uit Noordwijk is een bijzonder bedrijf. Bij Decos werken ze namelijk aan de wereld van morgen. “Dat is een voorrecht, maar het schept ook verantwoordelijkheden”, aldus Pieter de Koning, Service Engineer. Het Decos kantoor is volledig klimaatneutraal en gasloos, het wagenpark is 100% elektrisch en er wordt geen papier gebruikt. Zelfs niet op de WC. Voor een duurzame afvalinzameling bleek PreZero een logische partner.

Klantcase Decos
Koploper Metaflex

Bij Metaflex Doors in Aalten wilden ze graag het personeel weer op kantoor toelaten toen de coronamaatregelen werden versoepeld. Maar dat kan natuurlijk niet overal even makkelijk. Sommige (werk)plekken vragen om wat extra bescherming en afstand. Daar kwamen de recyclebare oplossingen van KarTent en PreZero goed bij van pas. QHSE & ICT-manager Jos Ariens vertelt hoe ze het hebben aangepakt. Voor ons was het een mooie combinatie: het recyclebare karakter van deze tijdelijke oplossing én de echt lage prijs. Een plexi-scherm is ongeveer 10 keer zo duur, dus dat was een simpele rekensom voor ons.”

metaflex pand