Over PreZero

2.000 medewerkers
meer dan 40 vestigingen
samen naar zero waste

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Om dat goed te kunnen doen, blijven wij ons ontwikkelen. We zamelen afval in, sorteren en verwerken. We maken nieuwe materialen. En we denken mee over productieprocessen. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

Samen werken, ketens sluiten

100% recycling van afval. Om dat te bereiken, moeten we samenwerken. Verder denken. Ketens sluiten. We inspireren mensen om afval goed in te zamelen. Zo kunnen we het steeds weer gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. En we adviseren bedrijven over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Zo werken we samen aan een duurzaam morgen.

shovel met afval

Samen met klanten

Steeds meer klanten delen onze ambitie. We werken samen met gemeentes, ziekenhuizen, bedrijven en scholen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Kijk naar onze milieustraat op Schiphol en onze uitpakinstallatie bij Scania. Of neem Green Collective. Een initiatief om vervoersbewegingen in binnensteden terug te dringen. Gemeente blij, klanten tevreden. En een mooie besparing op uitstoot en brandstof.

Verder denken voor een duurzaam morgen

Bij PreZero geloven we in een productieproces zonder afval. Zo besparen we de grondstoffen van de aarde. En dat is hard nodig als we die aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Door actief mee te denken over landelijke en lokale vraagstukken kunnen we die verandering in gang zetten. Groot denken en klein beginnen. Zo maken we samen een nieuwe, duurzame toekomst.

PreZero Nederland

Bij PreZero Nederland werken ruim 2.000 mensen. We werken vanuit ruim veertig vestigingen, verspreid over het land. Het hoofdkantoor staat in Arnhem.

PreZero International

PreZero zet zich in voor het verminderen van natuurlijke grondstoffen en afval. We willen de toekomst vormgeven met duurzame en efficiënte oplossingen. Verder denken voor een duurzaam morgen noemen we dat. Als internationale milieudienstverlener houden we ons bezig met afval- en recyclingmanagement. We zijn de milieudivisie van de in Neckarsulm gevestigde Schwarz-groep, die ook eigenaar is van de retailketens Kaufland en Lidl.