Technische functies

Technische functies
Werken bij PreZero
Solliciteren

Wist je dat PreZero ook productielocaties heeft? En dat we daar regelmatig technische collega’s voor zoeken? Zowel op mbo-, hbo-, als wo-niveau.

Voor zowel PreZero, PreZero Energy als de Kunststofsorteer Installatie (KSI) is er vaak plek voor (hoofd) operators. En we zijn altijd geïnteresseerd in technici voor onze Technische Dienst. Denk bijvoorbeeld aan monteurs of engineers E&I. 

Maar ook in Zwolle, Coevorden en andere plaatsen hebben we productielocaties. Lees meer, bekijk  onze vacatures en word enthousiast over werken op één van onze plants! Onderaan deze pagina lees je hoe je kunt solliciteren.

Werken bij - technische functies
Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures.

PreZero Energy

Door afval slim in te zamelen en duurzaam te verwerken doet het dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. Afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling zet PreZero om in duurzame energie. Dit doen wij in de afvalenergiecentrale PreZero Energy in Roosendaal. Deze hoogrendementscentrale wekt ongeveer 277.000 MWh aan elektriciteit op. Dit is genoeg om te voorzien in de energiebehoefte van 80.000 huishoudens. De opgewekte elektriciteit wordt direct aan het net geleverd. Daarnaast wordt de warmte van de installatie geleverd aan nabijgelegen glastuinbouw en een nieuwbouwwijk in Roosendaal.


Monteur Jeroen Konings laat je zien hoe het werken bij PreZero Energy is:


Meer weten?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren of meer informatie? Neem contact op met Judith van der Hoek via 088 102 36 00 of vul het onderstaande formulier in.