Afvalmanagement voor bedrijven

Kennis van verschillende sectoren
Flexibele oplossingen
Gevaarlijk afvalmanagement

Voor bedrijven zorgt PreZero voor de inzameling en recycling van alle soorten afval en recyclebare materialen - eenvoudig en transparant. We helpen bedrijven met slimme en flexibele oplossingen voor een duurzame afvalinzameling. We faciliteren, inspireren en motiveren. Van afvalcontainers tot gedragscampagnes en groene alternatieven.

Duurzaam afvalmanagement

In welke branche u ook opereert, u wilt zich vooral richten op uw eigen corebusiness en niet op randzaken zoals afvalmanagement. PreZero is uw partner in afval en recycling. Wij helpen u duurzamer te ondernemen door het optimaliseren van uw afvalmanagement. Als langdurige partner voor commerciële klanten in verschillende branches bieden wij u oplossingen op maat. Profiteer van onze ruime ervaring in afvalbeheer in de branches van grote winkelketens zoals Lidl en Kaufland.

zakelijke setting PreZero
Gevaarlijk afvalmanagement

De industrie produceert een groot aantal gevaarlijke afvalstromen, met de nodige risico's voor mens en milieu. Veel branches in het MKB werken vaak dagelijks met gevaarlijke stoffen. In PreZero vindt u een partner met gecertificeerde verwerkingsfaciliteiten voor alle soorten gevaarlijk afval: groot of klein, vast of vloeibaar, verpakt of in bulk.

shovel met afval
Flexibele oplossingen

Wij bieden afvalmanagement oplossingen op maat voor alle sectoren. Uw afvalmanagement moet voor u werken, en niet andersom. U wilt de juiste containers op het juiste moment. Snel, gemakkelijk en probleemloos. Zodat u alle tijd heeft voor uw eigen corebusiness.

Benieuwd naar onze flexibele oplossingen? Neem contact met ons op.

biopellets