Inwoners en Particulieren

Natuurlijk wilt u op een schone en snelle manier van uw afval af. PreZero doet er alles aan om u daarbij te helpen. Zo halen we in veel gemeenten in Nederland het huishoudelijk afval op. Daarnaast verzorgen we op veel plekken de inzameling van oud papier, karton, glas, blik en grof huisvuil. Je kunt als particulier ook zelf een container regelen bij PreZero. Zodat wij u kunnen helpen bij het afvoeren van afval bij een verbouwing of tuinonderhoud.

Komen wij bij u langs?

Via onze PreZero-inzamelwijzer kunt u gemakkelijk een persoonlijke afvalkalender voor uw thuisadres samenstellen en downloaden. U vindt hier informatie over welk afval wij wanneer komen ophalen voor uw adres. De afvalsoorten die u op het afvalbrengstation inlevert, staan ook aangegeven. Voor vragen kunt u bellen met de PreZero Servicelijn | 0800 - 366 69 99 (op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur).

PreZero wagen
Een kluscontainer via de PreZero-webshop

Tijdens een verbouwing, opruiming of verhuizing krijgt u vaak te maken met een grote hoeveelheid afval. Dat moet u ergens in verzamelen. Onze kluscontainers zijn hier uitermate geschikt voor en ze zijn er in diverse maten. Via de PreZero-webshop bestelt u snel en makkelijk een kluscontainer online.

chauffeur vuilniswagen