PreZero Nederland

2.000 medewerkers
meer dan 40 vestigingen
samen naar zero waste

Bij PreZero Nederland werken ruim 2.000 mensen. We werken vanuit ruim veertig vestigingen, verspreid over het land. Het hoofdkantoor staat in Arnhem.

Organisatie

PreZero Nederland wordt aangestuurd door de Country Board (CB), voorgezeten door de Algemeen Directeur. We hebben een leidende positie in zes waardeketens. Daarom hebben we ook organisatorisch de focus op deze zes value chains gelegd: plastic, bouw & sloop, hout, gevaarlijk afval, papier en brandbaar afval. Zo kunnen we maximaal grondstoffen besparen en onze klanten helpen op weg naar de circulaire economie. De directeuren van de value chains maken deel uit van de uitgebreide Country Board (CB+) waarin vanuit de CB de directeuren HR, Sales, Marketing, Finance, Juridische Zaken en HSE zitting hebben. 

PreZero Nederland heette voorheen SUEZ Nederland. Deze naamverandering is het gevolg van de overname van SUEZ Nederland door PreZero.

Samen vooruit in duurzaamheid

Werken aan duurzaamheid zit in onze genen. We doen het elke dag voor onze klanten. We adviseren over het circulair maken van een productieproces, het sluiten van kringlopen, de beste manier om afval te scheiden en gedragsverandering bij medewerkers. Ook binnen onze eigen organisatie is duurzaamheid belangrijk. Hier zien we ook dat het niet altijd eenvoudig is om duurzame keuzes te maken en duurzaam gedrag te stimuleren. We boeken mooie resultaten maar we hebben ook een weg te gaan. In ‘Samen Vooruit’ blikken we niet alleen terug op 2020, we kijken ook alvast vooruit naar de komende jaren.